Täyttä voimaa: kompakti DC-tuuletin RVE45

RVE45 DC keskipakotuuletin osoittaa mitä saadaan aikaan, kun luotettava, korkea suorituskyky laitetaan pieneen tilaan. Uudistettu RVE45 on nyt optimoitu teollisten sovellutusten käyttöön.

Tätä kooltaan erittäin kompaktia tuuletinta voidaan käyttää monenlaisiin teollisiin sovelluksiin. Sen dynaaminen EC-moottori sopeutuu helposti
nopeisiin paineen muutoksiin, ja pystyy nopeasti ja luotettavasti vaihtamaan korkean ja huomattavasti alennetun paineen välillä. RVE45:n nopeuden muuttaminen 0:sta 36 500 kierrokseen minuutissa on mahdollista jopa alle 500 millisekunnissa.

Suuri nimellisnopeus 36 500 kierrosta minuutissa tuottaa täsmälleen vaaditun dynaamisen tehon, jota tukee myös roottorin alhainen liike-energia. Aktiivinen jarrutus varmistaa samanlaisen dynaamisen vasteen myös negatiivisella kiihtyvyydellä. Tärinää vaimentavat materiaalit ja ihanteellinen aerodynamiikka varmistavat, että tuuletin toimii erityisen hiljaisesti, ja huoltovapaiden kuulalaakereiden ansiosta sen elinikä on todella pitkä.



RVE45 redesign esite pdf