Tuotevalikoima

ebm-papst on maailman johtava puhallinvalmistaja. Tarjoamme laajan valikoiman puhaltimia ja tuulettimia lisävarusteineen mm. ilmastointiin, jäähdytykseen ja elektroniikkaan. Olemme edelläkävijä EC-tekniikan sovellusten kehittäjänä, ja vahvuuksiamme ovat erityisesti korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet sekä jatkuva tuotekehitys. Sivuillamme esiteltävät mallit ovat pääosin varastovalikoimassamme. Tehtaamme sivuilta löytyy laajempi valikoima tuotteita. Pidätämme oikeuden tuotteiden teknisten ominaisuuksien muutoksiin.

 • Keskipakopuhaltimet

  Laaja valikoima kaavullisia ja kaavuttomia keskipakopuhaltimia.

  Huomioi ErP-direktiivi!
  ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset (ErP2015 -merkki).

  Keskipakopuhaltimet
 • Varaosavalikoima

  Nämä tuotteet ovat pääasiassa varaosatuotteita. Ota yhteys myyntiimme.

  Varaosaluettelo 1966-2019 hankittuihin puhaltimiin
  ebm-papstin myymät varaosapuhaltimet sopivat vanhojen puhaltimien tilalle ilmamäärän/paineen sekä asennuksen osalta. Katso oman puhaltimesi korvaava uusi malli oheisesta linkistä.
  1._Vuosina_1966-2019_valmistettujen_puhaltimien_korvaavuustaulukko.pdf


  Huomioi ErP-direktiivi!
  ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset (ErP2013- tai ErP2015-merkki).
  Puhaltimia, jotka eivät täytä ErP-direktiiviä, voidaan edelleen tietyin edellytyksin käyttää varaosina. Myös myyntidokumenteissamme on aina mainittu, mikäli kyseinen tuote ei läpäise ErP-direktiiviä ja lopullinen vastuu näiden puhaltimen käytöstä on asiakkaallamme, joka asentaa tuulettimen loppulaitteeseen.

  1.1.2015 jälkeen valmistetuissa puhaltimissa, jotka eivät läpäise ErP-direktiiviä, ei ole myöskään CE-merkintää. Asiakas siis sitoutuu itse varmistamaan, että voi käyttää puhallinta.

  Varaosavalikoima
 • Aksiaalipuhaltimet

  Koot ø 200 - 800 mm (pienemmät aksiaalit, ks. Laitetuulettimet). Aksiaalipuhaltimissa on jännitesäädettävä asynkronimoottori. Saatavana myös asennetulla suojaverkolla, pyöreällä tai neliömäisellä seinälevyllä. Erikseen mallit kanava-asennukseen. Q-moottorit (yleismoottorit).

  Huomioi ErP-direktiivi!
  ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset (ErP2015 -merkki).

  Aksiaalipuhaltimet
 • Laitetuulettimet

  Suuri valikoima laitetuulettimia, ilmamäärät 2,1 m3/h - 1920 m3/h. ebm-papst laitetuulettimet ovat tunnettuja matalasta äänitasostaan, pitkästä eliniästään ja korkeasta laadustaan. Valikoimassa on sekä aksiaali- että keskipakotuulettimia, sekä AC- että DC-malleina.

  Laitetuulettimet
 • Poikittaisvirtauspuhaltimet

  Poikittaivirtauspuhaltimet, AC- ja DC-mallit.

  Poikittaisvirtauspuhaltimet
 • EC-Kammiopuhaltimet

  Erittäin tehokkaat kammiopuhaltimet EC-moottorilla ja integroidulla elektroniikalla. 1- ja 3-vaiheratkaisut, jotka on helppo asentaa kohteeseen. Huoltovapaat käytössä. Lisävarusteena saatavassa imukartiossa on paine-eron mittausanturi.

  EC-Kammiopuhaltimet
 • Ilmanvaihtopuhaltimet MX...

  Kaavulliset yhdeltä puolelta imevät keskipakopuhaltimet taaksepäin kaartuvin siivin. Puhaltimissa on energiaa säästävä, integroitu EC-moottori (kierroslukusäädettävä 0-10 V signaalilla) tai jännitesäädettävä asynkroniulkoroottorimoottori.

  Huomioi ErP-direktiivi!
  ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset.

  Ilmanvaihtopuhaltimet MX...
 • Kammiopuhaltimet MXP...

  Suoravetoiset kammiopuhaltimet B-siipipyörällä ilmanvaihtokoneisiin. Kammiopuhaltimet sopivat sekä uusiin laitteisiin että puhaltimen vaihtoon vanhaa laitetta uusittaessa. Toimituksessa sisääntuloliitin ja tärinänvaimentimet.

  Kammiopuhaltimet MXP...
 • Moottorit

  Jo vuosikymmenten ajan ebm-papst on ollut pienten ja teollisuusmoottoreiden järjestelmätoimittaja – olipa kyse sitten joustavista modulaarisista ratkaisuista tai räätälöidyistä suurisarjaratkaisuista. Nämä vaihtelevat AC- ja DC-moottoreista ja elektronisesti kommutoiduista taajuusmuuttajista ulkoisina tai sisäisinä roottorimoottoreina aina täydellisiin käyttöjärjestelmiin, joissa on voimansiirto, anturit ja käyttöelektroniikka.

  Käyttöratkaisujen tärkeimpiä komponentteja ovat moottori, ohjauselektroniikka ja voimansiirto. Jokaisen tehokasta ratkaisua hakevan on yleensä suunniteltava nämä komponentit huolella, löydettävä niille sopiva toimittaja ja sovitettava kaikki hyvin yhteen. Tämä tarkoittaa paljon kehitystyötä ja myös kustannuksia.

  ebm-papstin asiakkailla ei ole tällaisia huolia – ainutlaatuisen modulaarisen käyttöjärjestelmätuotevalikoimamme ansiosta.

  Tutustu moottorivalikoimaamme tarkemmin tästä.

  Moottorit
 • Ohjaus- ja säätölaitteet

  Tyristorisäätimet, portaattomat säätölaitteet, 5-porrasmuuntajat sekä muuntajasäätimet.

  Ohjaus- ja säätölaitteet
 • EC control -ohjelma

  Saadaksesi ebm-papstin EC-control-ohjelman käyttöösi, ota yhteys myyntiimme.
  Tältä sivulta löydät selkeän ohjeistuksen ohjelman käyttöönottoon.
  Erillisen ohjeen pääset lataamaan itsellesi sivulla alimmaisena olevasta linkistä.

  Ota EC-control-ohjelma käyttöösi seuraavasti:
  1) Pyydä ohjelma ebm-papstin myynnistä.

  2) Syötä ohjelman kirjautumistiedot:
  Käyttäjätunnus: OEM
  Salasana: topsecret
  Huomaa, että salasanat on syötettävä isoilla ja pienillä kirjaimilla yllä olevan mukaisesti!

  3) Käytä EC-Control Manual -ohjetta aloittaaksesi EC-Controlin käyttö.
  EC-control Manual -ohje

  Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyttä meihin saadaksesi tukea EC controliin liittyen!

  EC control -ohjelma
 • Tarvikkeet

  Täältä löydät laajan valikoiman tarvikkeita, kuten muuntajia, säätimiä, antureita, seinäverkkoja, asennuslevyjä jne.

  Tarvikkeet
 • CMI Europe Environnement -muovipuhaltimet

  Aggressiivisten ja syövyttävien kaasujen siirtämisessä tarvitaan erityisesti puhallintuotteita, joihin voi luottaa vaikeissakin olosuhteissa. Kaikki osat jotka ovat tekemisissä virtaavan kaasun kanssa ovat mainittua materiaalia tai sillä päällystettyä ruostumatonta terästä.

  Tuotesarjat:

  VCPL muovinen keskipakopuhallin esimerkiksi laboratoriosovelluksiin
  VCP keskipaine keskipakopuhallin
  VCPA keskipaine keskipakopuhallin
  VCP HP korkeapaine keskipakopuhallin
  VAT keskipakopuhallin, jossa aksiaalinen virtaussuunta
  VPH P seinäpuhallin
  VPH T kattopuhallin

  Lisätietoja tehtaan omilta sivuilta

  CMI Europe Environnement -muovipuhaltimet
 • Heito-termostaatit

  Bimetalliset VIGITHERME-termostaatit valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisiksi

  VIGITHERME-termostaatteja voidaan käyttää hyvin monissa eri tarkoituksissa, sillä asiakas voi itse määritellä, millaisiksi termostaatit tulee valmistaa. Valittavia ominaisuuksia ovat esim:

  ■AC- / DC-jännite
  ■avaava / sulkeva termostaatti
  ■luokkatermostaattien johdon pituus sekä liitin
  ■toleranssi suojaus

  VIGITHERME-termostaattien käyttökohteita löytyy mm. elektroniikka- ja sähköteollisuudesta sekä kuljetuksen, turvallisuuden ja avaruustekniikan aloilta.


  Liitäntäklipsit ja kiinnitysmahdollisuudet

  VIGITHERME-termostaattien kiinnitysmahdollisuuksia on useita:
  ■putkikiinnitys
  ■ruuvikiinnitys
  ■kiinnitys aluslevyn avulla

  Standardimalleissa liitäntäklipsit ovat 2,8 mm
  (saatavissa myös 6,35 mm liitäntä klipseillä pyydettäessä).

  VIGITHERME-termostaattien lämpötila-alue on -40 ºC... +180 ºC. Tämän ansiosta termostaattien käyttömahdollisuudet ovat todella monipuoliset. Toleranssi on asiakkaan itse määriteltävissä: +/- 1, 3 tai 5.

  Standardituotteissa (M16) on IP40-suojaus.
  VIGITHERME-Termostaatteja on saatavissa myös IP68-suojattuina.

  Lisätietoja tehtaan omilta sivuilta

  Heito-termostaatit
 • Laird-jäähdytysyksiköt

  Laird Thermal Systems on maailman johtava termoelektristen jäähdytystuotteiden toimittaja.

  Lämpösähkötekniikalla on edessään loistava tulevaisuus. Se on puhdasta, täsmällisesti toimivaa ja luotettavaa tekniikkaa. Kehityksen huippua edustaviin termoelektrisiin jäähdytysjärjestelmiimme liittyviä ideoita ja filosofiaa on testattu kaikkialla maailmassa jo yli 30 vuoden ajan. Termoelektrisiä tuotteitamme ja ratkaisujamme on käytetty monenlaisissa käyttötarkoituksissa – meidän vakiotuotevalikoimamme onkin markkinoiden laajin. Mukautamme myös tuotteitamme mielellämme asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Tuoteryhmät:
  Jäähdytysyksiköt
  Peltier-elementit

  Lisätietoja tehtaan omilta sivuilta

  Laird-jäähdytysyksiköt