EC aura – ainoa laatuaan!

EC aura
EC aura -puhaltimia voidaan käyttää monissa eri käyttökohteissa, kuten huoneilman viilentämiseen esim. toimistossa tai kuntosalilla, tai jopa laastin kuivattamiseen rakennustyömaalla tai seinien kuivaamiseen rakennusten tulvavahingoissa.
Lämpenevät kesäkuukaudet vaativat välitöntä ja joustavaa väliaikaista viilentämisratkaisua. Johtava puhallinvalmistaja ebm-papst on kehittänyt uuden innovatiivisen tuotteen juuri tähän tarpeeseen. ECaura on voimakas mutta silti energiatehokas liikuteltava puhallin, sopiva useisiin eri ympäristöihin kattaen niin tukku- ja vähittäiskaupan kuin vapaa-ajan tilatkin (esim. kuntosalit, toimistot, luentosalit, kokoustilat). ECaura on myös hyvin monipuolinen rakennusteollisuuden käyttökohteisiin, esim. lattioiden ja sementin kuivattamiseen.

Raikkaan ja viileän työ- ja vapaa-ajanympäristön ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeä tekijä tuottavuudelle ja viihtyisyydelle, mutta se voi olla kallis haaste jos ilmastointiteknologiaa tarvitaan vuosittain vain muutaman kuukauden ajan. ECaura on täydellisesti tasapainotettu pyörillä liikkuvaan runkoon, jonka ansiosta laitteen liikuttaminen ja sijoittaminen on vaivatonta, ja mahdollistaa paikallisen jäähdytyksen palauttaen miellyttävän huonelämpötilan.

Liiketoiminnalle ECaura on ensiarvoisen tärkeä, sillä se toimii innovatiivisella EC-teknologialla (elektronisesti kommutoitu) ja kuluttaa siksi 87% vähemmän energiaa (ja muita polttoainekustannuksia) verrattuna vanhaa AC-teknologiaa käyttäviin puhaltimiin. Myös pidempi käyttöikä ja pidemmät huoltovälit vähentävät lämpötilakontrolliin liittyviä kustannuksia.

On tärkeää, miten asiakkaat ja henkilökunta kokevat ilmastoinnin. ebm-papstin uusi tuote on huomattavasti hiljaisempi – jopa uskomattomat 8dB hiljaisempi – kuin vastaavat olemassaolevat puhaltimet. Tämä minimoi häiritsevän melun vaikutusta työntekijöihin. EC aura –puhaltimelle on myönnetty Noise Abatement Societyn myöntämä kansainvälinen palkinto Quiet Mark. Palkinnolla halutaan maailmanlaajuisesti rohkaista yrityksiä edistämään melun vähentämistä kehitettäessä jokapäivisiä koneita ja laitteita, ja siten suojelemaan käyttäjiä melulta ja parantamaan ääniympäristöä. Gloria Elliot, NAS:n johtaja, sanoo: ”Onnittelut ebm-papstille tämän uuden hiljaisen puhallintuotteen kehittämisestä. Puhallin on juuri Quiet Mark –palkinnon luonteen mukainen, koska se ei pelkästään vähennä äänentuottoa vaan on myös energia- ja kustannustehokas.”
Kompakti mitoitus, täydellinen nopeudensäätö ja 180 asteen säädettävä kallistus: kaiken tämän lisäksi EC aura –puhaltimet ovat myös todella helposti liikuteltavia, joten jäähdytys on helppo kohdistaa täydellisesti. Tämä puhallin on ainoa laatuaan – yhdistäessään energiatehokkuuden, pienemmän äänitason ja matalammat käyttökustannukset EC aura on ihanteellinen väliaikainen jäähdytysratkaisu kesäkuukausien aikana.

• liikuteltavassa telineessä
• jykevä polyetyleenikehys
• paino vain 27 kg
• siivet PP-muovia
• portaaton nopeudensäätö
• Saatavana 230VAC, 50/60Hz
• helppokäyttöinen: liitäntä maadoitettuun sähköpistokkeeseen
• 180° säädettävä kallistuskulma
• huoltovapaa IP54-suojattu moottori