ebm-papst United Youtubessa

ebm-papst Oy on hiljattain uudistanut brändiään, ja uusi tunnuslauseemme on Engineering a Better Life. Vaikka tunnuslausetta on vaikea ytimekkäästi kääntää suoraan suomen kielelle, toimii ebm-papst kansainvälisesti ja maailmanlaajuisesti kestävän kehityksen pioneerina ekologisella ja kestävää kehitystä tukevalla toiminnallaan.

Vuonna 2016 ebm-papst sai Saksassa kunniamaininnan "Sustainable company of the year".

Vuoden 2021 alusta ebm-papst Oy:llä on ollut käytäntönä hankkia yrityksen käyttöön sähköautoja. Latauspisteitä toimistomme parkkipaikalla on tällä hetkellä 14 kpl, joista myös vierailijamme ovat tervetulleita lataamaan autoihinsa ilmaista sähköä.
ebm-papst Oy on myös ottanut käyttöön pyöräilyä koskevan henkilökuntaedun heti, kun se on ollut mahdollista. Monet työntekijät ovatkin nyt siirtyneet sähköpyöräilijöiksi, mikä ympäristönäkökohtien lisäksi parantaa ilahduttavasti hyvinvointia myös parantuneen kunnon myötä.

Heinäkuussa 2021 ebm-papst Oy:n toimistorakennuksen katolle asennetaan aurinkosähköjärjestelmä, jotta voimme olla entistäkin ympäristöystävällisempi yritys. Järjestelmän ansiosta tuotamme käyttämämme sähkön itse. Me ebm-papstilaiset liikumme siis ilmaiseksi ja saasteettomasti.
ebm-papst Oy:lle on myönnetty aurinkopaneeliprojektiin Business Finlandin energiatuki.

Jatkamme kehitystä paremman elämän puolesta.

Hauskaa kuunteluhetkeä toivottaen,
Frank From
Toimitusjohtaja