Erittäin suorituskykyiset DC aksiaalituulettimet nyt 119 x 119 x 32 mm kokoluokassa

Nykyaikaiset kompaktit koneet ja laitteet, joissa komponentit ovat pienessä tilassa, asettavat korkeat vaatimukset lämmön haihduttamiselle. Ratkaisu: kompaktit, korkean suorituskyvyn tuulettimet. 4300N-mallilla puhallinasiantuntija ebm-papst tarjoaa kokonaan uuden standardin asettavaa korkeaa suorituskykyä.

Samalla ilmamäärällä 4300N on hyötysuhteeltaan jopa 57% parempi ja noin 9 dB(A) hiljaisempi aiempaan malliin verrattuna. 4300N:ää voidaan käyttää kaikissa kompaktia teknologiaa hyödyntävissä sovellutuksissa, mukaan lukien hitsauslaitteiden invertterit, aurinkosähköjärjestelmät, automaatio, IT-palvelimet ja verkkotekniikka sekä rakennusten ilmanvaihto.

Uusi 4300N on mitoiltaan 119 x 119 x 32 mm, ja sen ominaisuuksia on paranneltu sekä moottorin että aerodynamiikan osalta. Erityisesti muotoillut siivet ja innovatiiviset kärkisiivekkeet lapojen kärjissä parantavat aerodynaamista tehokkuutta ja estävät ääntää aiheuttavaa turbulenssia. Nämä kompaktit ja tehokkaat moottorit ovat saatavilla 12, 24 ka 48 VDC käyttöjännitteillä. Niiden suojausluokitus voi olla sovellutuksesta riippuen jopa IP68.

Maksimi ilmamäärä on 285 m3/h ja paineenkorotus voi olla jopa 146 Pa. Nämä arvot ovat jopa 50% korkeammat kuin edeltävällä mallilla. Tämä tekee näistä huippusuorituskykyisistä tuulettimista ihanteellisia vaativiin jäähdytyskohteisiin laitteissa, jotka ovat erittäin ahtaita komponenteille, joissa korkea ilmamäärä yhdistyy kompaktiin kokoon ja joissa vaaditaan matalaa energian kulutusta. Nämä puhaltimet sopivat yhtä hyvin niin ilmanvaihtoon kuin jäähdytykseenkin meluherkissä sovelluskohteissa kuten IT-järjestelmissä tai rakennusten ilmanvaihdossa.

Lisätietoja myynnistämme:
Terho Granberg, tuotepäällikkö laitetuulettimet
GSM 045 639 5623
terho.granberg@ebmpapst.fi