Uusi AHU-esite ilmestynyt!

Esite on tuhti tietopaketti sisältäen kattavaa tietoa yrityksestämme, AHU-tuotteidemme laatustandardeista sekä mittausmenetelmistä, ja esittelee myös ratkaisumme teollisuudelle esimerkkien avulla liittyen RadiPaciin, RadiCaliin ja RadiFitiin.

ebm-papstilla emme keskity vain kokonaisuuteen. Olemme sitoutuneet ilmanvaihtoteknologiamme jokaisen yksittäisen komponentin korkeaan suorituskykyyn ja virheettömään toimintaan. Huipputehokkaan GreenTech EC -moottorin, älykkään ohjauselektroniikan ja optimoidun aerodynamiikan ansiosta puhaltimemme on viimeistelty viimeistä yksityiskohtaa myöten – jotta voit luottaa sataprosenttisesti ilmankäsittelykoneesi luotettavaan suorituskykyyn. Toimitamme tarkkoja ja luotettavia tietoja tekemällä erittäin tarkkoja mittauksia ensimmäisestä viimeiseen kehitys- ja tuotantovaiheeseen – todellisissa olosuhteissa.
Näin varmistamme huippulaadun koko arvoketjussa. Luomme kestävän luottamuspohjan, jotta asiakkaamme voivat aina poikkeuksetta luottaa ja kehittyä kanssamme. Sekä tänään että tulevaisuudessa.

AHU-Broschuere_EN_9396000754_02-2024.pdf
Lue lisää