ISH digital -messut 22.-26.3.2021

Nikolai Lukin (vas.) ja Uwe Rupertus (oik.) esittelevät ISH:ssa mm. ebm-papstin ratkaisuja kodin ilmanvaihtoon.
ISH, maailman johtava vesi-, lämpö- ja ilmastotapahtuma, järjestetään myös pandemian aikana – tällä kertaa digitaalisesti verkossa. Tapahtuma järjestetään 22.-26.3.2021, jolloin ISH digital 2021 -messuilla esitellään uusia tuotteita sekä luodaan uusia kontakteja ja virkistetään vanhoja. ebm-papst esittelee ISH:ssa lämmitys- ja ilmastointiteknologian innovaatioita.

Esityksiä useista eri aiheista
ISH digital -tapahtumassa ebm-papst osallistuu myös kolmeen esitykseen, joiden aiheet liittyvät lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja ilmastointiin. Esillä ovat mm. RadiFit, RadiCal, FanGrid, AxiEco sekä luonnolliset kylmäaineet.
ebm-papst Neon edustaja Waldemar Wagner puhuu ebm-papst Building Connect -alustasta, joka auttaa seuraamaan huoneiden ilmanlaatua ja hallitsemaan sitä energiatehokkaalla tavalla. Esitykset ovat englanninkielisiä ja löytyvät ISH-tapahtuman esityslistalta.

Huippuunsa hiottu tuotevalikoima esillä tuotesalissa
ISH-tapahtuman vierailijat voivat käyttää ebm-papstin tuotesalia ebm-papst-profiilista. Tuotesalissa mm. ebm-papstin edustajat Nikolai Lukin ja Uwe Rupertus esittelevät erilaisia ratkaisuja kodin ilmanvaihtoon. Esittelyssä mm. uusi aksiaalilaitetuuletin, yksikanavainen tuuletin ikkunattomiin märkätiloihin, hiljaiset DC-keskipakopuhaltimet ja spiraalikaavulliset RadiCal-puhaltimet kotien keskusilmanvaihtoon. Esitys on englanninkielinen, ja se löytyy vain ebm-papst -tuotesalista.

ebm-papst -liput ISH digital 2021 -tapahtumaan
Osallistuminen ISH digital 2021 -ohjelmaan 22.-26.3.2021 on maksullista. Voit lunastaa ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttavan messuvoucherin ebm-papstilta osoitteesta www.ebmpapst.com/ish tai allaolevasta linkistä. Pääsy ebm-papstin tuotesaliin on mahdollista vain ISH digital -yritysprofiilin kautta ja vain messujen aikana.


Katso lisätiedot ja varaa paikkasi alla olevasta linkistä!

ISH_digital_ohjelma_ja_kutsu_eng.pdf
Ilmainen voucher messuille
Lisätietoja tapahtumasta