Vertikaalista viljelyä

Ihmiskunta on suurten haasteiden edessä, mm. väestönkasvu, kaupungistuminen ja ilmastonmuutos. Tärkeimpiä ratkaisuja ovat pysty- ja hyönteisviljely, ennen kaikkea nopean, ympärivuotisen sadon vuoksi sekä perinteistä maataloutta pienemmän veden- ja tilankulutuksen ansiosta.
Perusedellytyksenä tälle on kuitenkin vaatimukset täyttävä tehokas, taloudellinen ja älykäs teknologia. ebm-papst on kokenut yhteistyökumppani ilmastointiin, valaistukseen, LED-jäähdytykseen, ilmansyöttöön ja -jakeluun, ravinteiden syöttöön, automatisoituun tavarankäsittelyyn, kuljettajattomiin kuljetuksiin ja moneen muuhun kohteeseen.

Kestävää kehitystä tulevaisuuteen
Vastuun ottaminen ihmisistä ja ympäristöstä on olennainen osa yritysfilosofiaamme. Siksi kehitämme kestäviä tuotteita, jotka on suunniteltu mahdollisimman ympäristöystävällisiksi, ja joiden valmistusprosessit ovat mahdollisimman resursseja säästäviä.
Tämä kulkee käsi kädessä älykkään ohjauksen ja verkottumisen kanssa, mitkä tekevät sovelluksista tehokkaampia ja hyötysuhteeltaan parempia. Tämä kuuluu GreenIntelligence-ideologiaamme.

Näin paljon GreenIntelligenceä on sisällytetty vertikaalisiin viljelyratkaisuihin:
- Moottorin lämpötilan ja ympäristön lämpötilan valvonta
- Tarkka ilmavirran ja toimintapisteiden asetus
- Ohjaus ja valvonta MODBUS RTU:n ja/tai PWM/analogin (0-10 V) kautta
- Puhallin toimii anturina
- Automaattinen tilanvalvonta ja resonanssianalyysi
- Hälytys ja mahdollinen sammutus jatkuvan epätasapainon sattuessa

Lisää vertikaaliseen viljelyyn käytettävistä ratkaisuista
mag-lehden artikkeli vertikaalisesta viljelystä