Järkeä asennukseen – valitse ebm-papstin täydellinen, kompakti kammiopuhallin, nyt jopa 12 kW!

Puhaltimen mitoitus ja asentaminen ilmastointilaitteistoon saattaa olla aikaa vievää puuhaa sekä uudessa asennuskohteessa että nykyaikaistettaessa vanhaa kohdetta. Perinteisesti valmista puhallinratkaisua varten on pitänyt yhdistää useita erillisiä osia. Tämä vie aikaa ja vaatii osaamista, ja asennustyö on usein monimutkaista. ebm-papst on tehnyt asian yksinkertaisemmaksi esittelemällä sarjan täydellisiä, kompakteja, GreenTech EC-moottorilla varustettuja kammiopuhaltimia, joissa on intergroitu ohjauselektroniikka. Moottorit ovat kestomagnetisoituja EC-moottoreita. Olemme etsineet optimiratkaisut jo suunnittelupöydällä, jotta asiakkaamme ei tarvitse etsiä sitä kentällä tai ilmanvaihtokojeen asennusvaiheessa! Annoimme uusille kompakteille kammiopuhaltimille nimen RadiPac.

RadiPac-puhaltimia voidaan ohjata 0-10V signaalilla, ja esim. taajuusmuuntajan ohjelmointityö jää pois. Tämä on kuitenkin vain yksi osa ajansäästöä. Kun puhaltimet toimitetaan kokonaisuutena, asentaja välttyy ylimääräisiltä työvaiheilta ja asiakas selviää yksinkertaisemmalla logistiikalla jossa on vähemmän osia. Koska puhaltimet ovat kompakteja, on myös vanhojen kohteiden modernisointi edullisempaa ja yksinkertaisempaa verrattuna muihin, enemmän tilaa vieviä puhaltimia käyttäviin projekteihin. Hyvä jälleenmyyntiargumentti on myös se, että kompaktin rakenteensa ansiosta uusi ilmanvaihtokoje voidaan tehdä kooltaan pienemmäksi.

Uudet kammiopuhaltimet jopa 12 kW ovat syvyydeltään vain 759 mm

”Yksinkertaisesti Plug and Play!” on iskulause, jota olemme käyttäneet täydellisten puhaltimien lanseeraukseen, ja ne on otettu markkinoilla hyvin vastaan.
Asenna sinäkin älykkäästi ja käytä puhaltimien etuja myyntiargumentteina omille asiakkaillesi, kun on aika antaa tarjous uudesta ilmastointiprojektista. Asentamistyön nopeutuminen, helpottuminen ja usein myös halpeneminen ovat tärkeitä kilpailuetuja, kuten myös uuden ilmastointilaitteen pienemmät ulkomitat.
Uudessa RadiPac-kammiopuhallinsarjassamme on saatavana neljä eri kokoa, siipipyörien halkaisijat ø630mm:stä aina ø900mm saakka. Jokaista kokoa on kahdella eri moottoriteholla, suurin jopa 12 kW. Kehys on erittäin tukeva, harmaaksi lakattu. Imukartiossa on mittayhde tilavuusvirtauksen määrittämiseksi. RadiPac-puhaltimien siipipyörillä on korkea hyötysuhde sekä erittäin matala äänitaso. Esim. puhaltimessa K3G800-AS07-01 on energiatehokas 12 kW EC-integraalimoottori, ja se tuottaa jopa 8 m3/s ilmamäärän reilulla 700 Pa paineella. Suorituskyvystään huolimatta puhaltimen syvyysmitta on vain 759 mm. Se mahtuu siis tavalliselle euro-lavalle, mikä on selkeä logistiikkaetu. Puhaltimet soveltuvat asennettaviksi niin imu- kuin painepuolelle, ja luonnollisesti ne täyttävät jo nyt EU:n ekodesigndirektiivin 2015 (ErP 2015) vaatimukset!