Whichever way you turn it - RadiPac C

ebm-papstin RadiPac C -puhaltimet asettavat uudet standardit tehokkuudelle. Tutustu tarkemmin ja valitse kohteeseenne sopiva malli!

Alimmaisena linkki pikavalintaoppaaseen. Puhallinvalintaohjelman saat myyjiltämme.

RadiPac C -puhaltimista on saatavana lukuisia eri malleja ja lisävarusteita:

Lyhyt tai standardi
Standardimallissa siipi on asennettu siten, että moottori ei aiheuta häviöitä imuaukon ilma-
virtaukseen. Lyhyessä versiossa moottori on upotettu siipipyörään, jolloin puhaltimesta on saatu mahdollisimman kompakti.

Telineellä tai ilman telinettä
Molemmat RadiPac-versiot ovat saatavilla moottori-siipipyöräyhdistelmänä tai asennusvalmiina
plug & play kammiopuhaltimena. Etulevyn mitoissa on huomioitu eurolavan koko. Tämä mahdollistaa useamman puhaltimen pakkaamisen eurolavalle, mikä säästää kuljetuskustannuksia ja pienentää CO2-jalanjälkeä.

Siipipyörä muovia tai metallia
Aerodynaamisesti optimoidun komposiittisiipipyörän lisäksi ebm-papst tarjoaa RadiPac-puhaltimia myös alumiinisilla puhallinsiivillä.

Flowgrid
Puhaltimiin on saatavana myös FlowGrid-ilmanohjain, joka tasaa ilmavirtaa ja vähentää melua aiheuttavaa turbulenssia imupuolella. Puhaltimen ilmamäärä ja virrankulutus pysyvät ennallaan. FlowGrid ilmanohjainta käytetään myös sormisuojana asentamalla siihen lisävarusteena saatava suojaritilä.

Aktiivinen tehokertoimen korjaus (active PFC)
EC-puhaltimia käytetään laajasti mm. datakeskuksissa. Loisvirtojen välttämiseksi ja virran harmonisen särön pienentämiseksi ebm-papst on kehittänyt 3-vaiheisen aktiivisen PFC-elektroniikan. ebm-papstin
3-vaiheisella aktiivi-PFC-puhallinteknologialla saavutetaan tehokerroin 0.99 ja THD(I) < 5% ilman erillisiä lisäkomponentteja.

Hyvä paineentuotto
Suurissa rakennuksissa pitkät kanavat tai korkeat painehäviöt vaativat puhaltimelta korkeaa paineentuottokykyä. Näitä vaatimuksia varten optimoidut RadiPac-puhaltimemme tarjoavat jopa 2500 Pa:n paineen suurilla ilmamäärillä, jopa 4200 l/s. RadiPac-puhaltimia on saatavana koot 355, 400, 560 ja 630, tarvittaessa seinälevyllä tai cube-mallina.

Tehostettu korroosiosuojaus
Lisäkorroosiosuojauksella varustettuja RadiPaceja on saatavana koot 250-800 – seinälevyllä tai cube-mallina. Näissä versioissa kaikilla metallipinnoilla on korroosiosuojaus.

Räjähdyssuojaus ATEX
ebm-papst tarjoaa Radipac ATEX-versioita käytettäväksi räjähdysvaarallisissa tiloissa
vyöhykkeissä 1 ja 2. Näitä on saatavana koot 400-630.

Tehokas 24kW EC-moottori
Tarvitsetko vielä enemmän ilmaa? Äskettäin kehitetty 24 kW GreenTech EC -moottorimme on mahdollistanut RadiPac-puhaltimien tehoalueen laajentamisen entisestään. Tehokas moottoriin integroitu elektroniikka on saatavana koon 710 ja 800 puhaltimiin, mikä mahdollistaa jopa 11000 l/s
ja 2500 Pa:n ilmantuoton.


Puhaltimien_pikavalintaopas_06_2023.pdf
Lisätietoa RadiPac-puhaltimista englanniksi