Syksyn mag-lehti on ilmestynyt!

Mag-asiakaslehtemme syksyn numero 2/23 on nyt ilmestynyt!
Uusi tuhti lukupaketti kattaa yli 40 sivua, tietoa erilaisista sovelluksista kaikilla strategisilla liiketoiminta-aloillamme. Lue lehti alla olevasta linkistä!

Lehden kannessa huomion kiinnittävät EControlsin litiumioniakkujen vihreät Ethium-kuoret. Innovatiivisella ratkaisullaan amerikkalaiset tekevät trukeista erittäin tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Varatoimitusjohtaja Jinger McPeak paljastaa lisätietoja tästä uraauurtavasta logistiikan ratkaisusta. Mukana kyydissä on ebm-papstin laitetuulettimia.

Hans-Peter Fuchs ja Klaus Wittmann hahmottelevat tavoitteitamme ja asemaamme kestävän kehityksen kannalta.

Menredin kampuksella sijaitseva matalaenergiarakennus on lähes kokonaan piilossa kasvien takana. Se symboloi matkaa kohti ilmastoneutraaleja rakennuksia, jotka kiinalainen yritys on kehittänyt älyteknologian avulla.
Tähän varmasti liittyy myös AxiEco plug-in, joka tulee valloittamaan lämpöpumppumarkkinat. Vastaava keskipakopuhallin RadiPac on tehnyt niin jo pitkään energiaa säästävissä ilmanvaihtojärjestelmissä! Tämä mag-lehden numero kertoo myös uudesta DfB-kampuksesta Frankfurtissa sekä retrofit-projekteista Berliinin Sportforumin jäähallissa ja ranskalaisessa Weberei Deveaux'ssa.

Lue mag-lehti tästä