Uusi 420J-sarjan tuuletin on edullinen ja tehokas uutuus kokoluokassa 40 x 40 mm

Uusi 420J-sarjan tuuletin on pieni tuuletin, jossa on huippuluokan tehokkuus ja ilmantuottokyky. Kuten suuremmissakin malleissa, myös tässä tuulettimessa tärkeitä ominaisuuksia ovat huipputehokkuus, matala energiankulutus ja luotettava toiminta.

ebm-papst St. Georgen on asettanut tämän kokoluokan tuulettimille uuden standardin kehittämällä 420 J -tuulettimen, jonka mitat ovat 40 x 40 x 28 mm. Tehon ottaman ollessa noin 70 % pienempi kuin aikaisemmassa mallissa on äänenvoimakkuuden taso toimintapisteestä riippuen jopa 2 – 5 dB(A) matalampi.

Tuuletin sopii hyvin vaativiin käyttökohteisiin, kuten atk-palvelimiin, verkkoihin ja reitittimiin sekä pienikokoisiin taajuusmuuttajiin ja 1U kehikoihin. Koska tuulettimen maksimi ilmantuotto on 38 m3/h ja toimintapaine optimaalisella alueella jopa 175 Pa, se yltää pienillä fyysisillä mitoillaan korkeaan hyötysuhteeseen. Tuuletinta toimitetaan 12 V ja 24 V malleina, useilla eri nopeusalueilla. Erikoismallit tiukempiin ympäristövaatimuksiin saatavana pyynnöstä.

Tuuletinta on saatavana myös suojattuna versiona, jossa on PUR valettu piirisarja sekä lakattu käämi suojaamassa laitetta ankarilta ympäristöoloilta.