Uusi tekniikkakeskus avattu St. Georgeniin

”Uusi tekniikkakeskuksemme avaa meille uusia mahdollisuuksia St. Georgenissa. Tuotteiden aerodynamiikka ja akustiikka voidaan nyt testata myös isommissa tuotteissa, joihin ne sisältyvät, esim. autoissa”, kertoo Dirk Schallock, ebm-papst St. Georgenin toimitusjohtaja. Avajaispuheensa jälkeen Dirk Schallock leikkasi avajaisten punaisen nauhan yhdessä Rainer Hundsdörferin, ebm-papst-yhtiön konsernijohtajan kanssa.

Uuden laboratorion suuri koko mahdollistaa ilmamäärän ja akustiikan mittaukset aplikaatiossa. 400 tonnia painava mittaushuone on suunnittelultaan ”huone huoneessa”, ja siten eristetty kokonaan ympäröivältä värähtelyltä. Kahden yhdessä tai erikseen käytettävän mittaushuoneen lisäksi uudessa rakennuksessa sijaitsee myös äänistudio, jossa on mahdollista tarkemmin kuunnella ja analysoida tuotteesta tulevaa ääntä.

Rainer Hundsdörfer kertoo: ”Olemme tyytyväisiä, että uuden tekniikkakeskuksen rakentaminen entisestään vahvistaa ja kasvattaa ebm-papstin toimintaa St. Georgenissa. Investointi kasvattaa edelleen jo korkeaa panostustamme tutkimukseen ja kehitykseen.”