ebm-papst mukana matkoillasi

Tiesitkö, että ebm-papst on mukanasi matkoillasi? Puhaltimemme auttavat pitämään miellyttävän ja mukavan lämpötilan junissa, linja-autoissa ja matkailuautoissa matkasi aikana. Moottorimme avaavat ja sulkevat junien ovet hiljaa ja luotettavasti. Kuorma-autojen, junien tai rakennuskoneiden kuljettajat hyötyvät myös siitä, että he pystyvät hallitsemaan ohjaamojensa ilmastointia täydellisesti, mikä helpottaa heidän jokapäiväistä työelämäänsä.

ebm-papst teknisenä kumppanina mahdollistaa energiaa ja tilaa säästävät ilmanvaihtojärjestelmät. Ne ovat välttämättömiä modernissa liikennetekniikassa: avaavat ovet ja ikkunat, säätävät kytkimiä ja signaaleja, ilmastoituja matkustamoita ja viilentävät teknistä infrastruktuuria. Tuotteillemme on ominaista maksimaalinen suorituskyky, tarkkuus, nopeus, säädettävyys, paineen tuotto, matala melutaso ja pitkä käyttöikä.

Esim. kuvan kompakti laitetuuletin 6314 N täyttää rautatietekniikan vaatimukset ja sitä käytetään mm. muuntimien ja jarrujen jäähdyttämiseen.

Lue lisää liikenneteknologian sovellutuksista