ebm-papst nettikauppa on auki!

Tarjoamme asiakkaillemme nyt mahdollisuuden puhallinshoppailuun myös netin kautta. Kesäkuussa avattu nettikauppa on avoinna vuorokauden ympäri, joten päivisin kiireiset asiakkaat saavat mahdollisuuden pidennettyyn aukioloaikaan.

Nettikauppamme tarjoaa pääsääntöisesti ebm-papstin Suomen varastossa olevia tai muuten yleisesti käytettyjä puhallintuotteita niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.
Uusi nettikauppamme on liitetty sivustomme Tuotteet-osioon, jolloin ostaminen käy kätevästi heti oikean tuotteen löydyttyä.

Nettikauppaan tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana ebm-papstin aukiolopäivänä. Kun tilaus on käsitelty, saa asiakas yksilöidyn tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tilauksenkäsittelyssä huomioidaan kanta-asiakkaiden sopimusalennukset automaattisesti kulloinkin voimassa olevan sopimuksen mukaisesti, ja ne otetaan normaalisti huomioon laskutuksessa. Uudet yritysasiakkaat sekä yksityisasiakkaat voivat jouheasti suorittaa ostoksensa joko luottokorttimaksulla tai nettipankissa.

Olemme tietenkin kiinnostuneita kehittämään uutta nettikauppaamme paremmaksi, joten otamme kernaasti vastaan palautettanne ja parannusehdotuksianne! Nettikauppamme ei ole täysautomaattinen, vaan perusmyynti tehdään samoin kuin aikaisemminkin. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaillemme helpommaksi asioida tutun ja turvallisen puhallintoimittajan kanssa nettikaupassa silloin kun se heille itselleen parhaiten sopii.

Parhain terveisin,

Frank From
Toimitusjohtaja
ebm-papst Oy