ebm-papst on Saksan paras kestävän kehityksen yritys

ebm-papst on voittanut arvostetun palkinnon "The German Sustainability Award". Palkinnon jakavat Saksan liittohallitus, kansallinen kestävän kehityksen neuvosto sekä useat tieteelliset organisaatiot ja yhdistykset, mm. UNESCO ja UNICEF. Se on perustettu vuonna 2008 vahvistamaan sosiaalista ja ekologista vastuullisuutta ja tuomaan esiin alan roolimalleja. Palkinnonsaajiin kuuluu yrityksiä, kaupunkeja ja yksityishenkilöitä, jotka ovat avainasemassa edistämässä kestävää kehitystä.

ebm-papst sai ykköspalkinnon kestävimmän kehityksen yrityksenä
Ratkaiseva tekijä tuomaristolle oli yrityksen vakuuttava GreenTech-strategia, jonka ebm-papst on toteuttanut tuodakseen kestävän kehityksen etusijalle tuotteissaan ja niiden tuotantoprosesseissa. GreenTech-strategiaa on myös käytetty menestyksekkäästi kilpailuetuna yrityksen markkinajohtajuusaseman säilyttämisessä ja parantamisessa.


ebm-papst ehdolla myös "Resource Efficiency" -palkinnon saajaksi
Erityispalkinnolla huomioidaan erityinen liiketoiminnan sitouttaminen kierrättämiseen sekä raaka-aineiden ja resurssien hallinnointiin. Palkinnolla halutaan tuoda esiin parhaita käytännön strategioita ja malleja tärkeällä kestävän kehityksen alalla. Palkinnolla halutaan myös kasvattaa kiinnostusta kierrätykseen korostaen samalla resurssitehokkuuden ja ympäristötaloudellisuuden merkitystä.

The German Sustainability Award