iQ-moottori vähentää sähkönkulutusta 70%

Vaihda kylmäaltaasi vanha moottori uuteen, joka vie vain 30 % vanhan energiamäärästä!

Tämän päivän kaupoissa on keskimäärin 30 puhallinta asennettuina kylmäaltaisiin ja kylmäkalusteisiin. Näitä puhaltimia käyttäviä moottoreita kutsutaan yleismoottoreiksi tai Q-moottoreiksi. Huolimatta siitä, että ne ovat suosittuja kylmäaltaiden ja kylmäkalusteiden valmistajien keskuudessa, niillä on ratkaiseva haittapuoli: alhainen hyötysuhde, joka nopeasti johtaa korkeaan energiankulutukseen – tämän voit nyt helposti korjata ebm-papstin ansiosta.

Olemme tehneet Q-moottorista älykkäämmän, energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän – tätä moottoria kutsumme iQ-moottoriksi. Integroimalla korkean hyötysuhteen ebm-papstin EC-tekniikan, korkeammat valmistuskustannukset maksetaan nopeasti sillä, että ne säästävät 70 % sähköenergiasta. Ja kaikkein parasta: moottori on ulkopuolelta täysin samannäköinen. Identtisten mittojensa ja asennusmahdollisuuksiensa ansiosta se on yhtä helppo asentaa kuin alkuperäinen.

Älykäs, säästäväinen ja hiljainen – koko käyttöikänsä aikana
Mutta sähkönkulutuksen huomattava lasku ei ole vielä kaikkea – korkea tehokkuus vähentää myös moottorin lämmönluovutusta jäähdytettyyn tilaan, mikä tarkoittaa, että tarvitaan vähemmän jäähdytystehoa.

iQ-moottori sopii 154 mm - 254 mm:n puhallinpyörän läpimittoihin. Matalakitkalaakerit takaavat hiljaisen käynnin ja pitkän käyttöiän – paljon pidemmän kuin Q-moottorin. Tämä tarkoittaa, että iQ-moottori toimii säästöpossuna pitkään vielä sen jälkeen, kun sen energiansäästö on maksanut investoinnin.

iQ-moottoriin
iQ3612 Multi-function design