Ilmanvaihtopuhaltimet MX...

Kaavulliset yhdeltä puolelta imevät keskipakopuhaltimet taaksepäin kaartuvin siivin. Puhaltimissa on energiaa säästävä, integroitu EC-moottori (kierroslukusäädettävä 0-10 V signaalilla) tai jännitesäädettävä asynkroniulkoroottorimoottori.

Huomioi ErP-direktiivi!
ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset.

 • MXAC imukammiopuhaltimet

  B-siipinen imukammiopuhallin laiteasennuksiin ja kattoläpivienteihin. Yhdeltä puolelta imevä puhallin, jossa on ulkoroottorimoottori ja taaksepäin taivutetut siivet. Puhallin on kompakti kooltaan, ja voidaan asentaa ilmanpoisto- ja LTO-laitteisiin. Puolispiraalityyppinen puhallinkaapu on valmistettu galvanoidusta teräspellistä. Puhallin voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon. Tärinävaimennettu alusta ja joustava painepuolen liitin sisältyvät toimitukseen. Moottorivaihtoehdot ovat yksi- tai kolmivaiheiset asynkroni- ja EC-vaihtoehdot.

  Huomioi ErP-direktiivi!
  ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset.

  MXAC imukammiopuhaltimet
 • MXI tulieristetyt kammiopuhaltimet

  B-siipinen imukammiopuhallin kanava-asennukseen. Yhdeltä puolelta imevä puhallin, jossa on ulkoroottorimoottori ja taaksepäin taivutetut siivet. Puolispiraalityyppinen puhallinkaapu on valmistettu galvanoidusta teräspellistä. Puhallin on tarkoitettu asennettavaksi imukammioon, jossa paineaukko on kanavassa. Se soveltuu myös kohteisiin, joissa imuaukko asennetaan kanavaan. Avattava luukku helpottaa puhdistusta ja huoltoa. Tärinävaimennettu alusta ja joustava painepuolen liitin sisältyvät toimitukseen. Lisävarusteena on saatavana suojaverkko sekä paine- että emupuolelle, sekä imupuolen joustava liitin. Puhallin on valmiiksi asennettu tulieristettyyn koteloon.

  Huomioi ErP-direktiivi!
  ErP-direktiivi ei koske alle 125 W puhaltimia. Yli 125 W puhaltimien kohdalle on merkitty, läpäiseekö tuote direktiivin vaatimukset.

  MXI tulieristetyt kammiopuhaltimet
 • MXK kammiopuhaltimet

  B-siipinen imukammiopuhallin kanava-asennukseen. Yhdeltä puolelta imevä puhallin, jossa on ulkoroottorimoottori ja taaksepäin taivutetut siivet. Puolispiraalityyppinen puhallinkaapu on valmistettu galvanoidusta teräspellistä. Puhallin on tarkoitettu asennettavaksi imukammioon, jossa paineaukko on kanavassa. Se soveltuu myös kohteisiin, joissa imuaukko asennetaan kanavaan. Avattava luukku helpottaa puhdistusta ja huoltoa. Tärinävaimennettu alusta ja joustava painepuolen liitin sisältyvät toimitukseen. Lisävarusteena on saatavana suojaverkko sekä paine- että imupuolelle, sekä imupuolen joustava liitin.

  MXK kammiopuhaltimet
 • MXFG kuutiopuhaltimet puhallinseiniin

  Pinottavat, kompaktit kuutiopuhaltimet on suunniteltu helppoa kuljetusta ja asennusta silmällä pitäen ja ne sopivat sekä imu- että painekammioon. Asennus joko yksittäin ja pinotaan puhallinseinäksi, korvaamaan yhtä suurikokoista puhallinta. Suoravetoinen puhallin on varustettu energiatehokkailla EC-moottoreilla. Siipipyörässä on korkea hyötysuhde ja hiljainen ääni. MODBUS-tulo ja EC-Control-ohjaus, joka mahdollistaa puhallinseinään asennettujen useampien puhaltimien yhtäaikaisen ohjauksen.

  MXFG kuutiopuhaltimet puhallinseiniin