ebm-papst

ebm-papst Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1976, ja kuuluu maailmanlaajuiseen ebm-papst-konserniin. Yritys on saksalainen ja yksityisessä omistuksessa. Tuotantoa ebm-papstilla on 29 tehtaassa kahdeksassa maassa, ja myyntikonttoreita on 58 maassa. Myyntikonttoreista 51 on omia tytäryhtiöitään, näistä yhtenä Suomen ebm-papst Oy.


ebm-papstin liikevaihto 2021-2022 oli lähes 2,3 miljardia euroa. Tästä Suomen osuus oli 32,4 miljoonaa euroa henkilöstömäärän ollessa 26. Yhtiömme on kasvava, vakavarainen ja tekee hyvää tulosta. Luottoluokituksemme on paras AAA. Osoituksena tästä olemme saaneet Suomen Vahvimmat 2010 -sertifikaatin (Suomen Asiakastieto/Rating Alfa). Liikevaihtomme muodostuu puhaltimien ja laitetuulettimien sekä niiden lisälaitteiden tukkumyynnistä sekä Suomessa että Eestissä.

Yrityksemme perusajatus on ympäristöystävällisyys. Kehitämme jatkuvasti entistäkin parempia, hiljaisempia ja tehokkaampia Greentech EC -tuotteita luontoa säästävällä tavalla. Toiminnallemme on myönnetty sekä ISO 9001 -laatusertifikaatti että ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Tarkempaa tietoa ympäristöpolitiikastamme löydät Laatu ja ympäristö -osiossa olevalta sivulta Ympäristöjärjestelmä.

Asiakkaamme kuuluvat Suomen tunnetuimpiin puhaltimia käyttäviin ammattilaisiin. Ammattilaiskäyttöön suunnitellut korkeatasoiset ja monipuoliset laatutuotteet ovat nostaneet ebm-papst-tuotteet markkinajohtajan asemaan myös Suomessa. Tuotevalikoimastamme löytyvät puhallinalan erikoistuotteet, mm. puhaltimet OEM- ja teollisuuskäyttöön, laitetuulettimet, elektroniikan jäähdytysyksiköt ja ilmanvaihtopuhaltimet.

Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Tuomarilassa osoitteessa Puistotie 1. Puhallinvarastomme sijaitsee Espoon Kilossa, osoitteessa Vitikka 6. Varastomme ansiosta voimme toimittaa tuotteet asiakkaillemme nopeasti.