Monipuolinen puhallintalo

ebm-papst on maailman johtava puhallinvalmistaja. Teknologiayritys on perustamisestaan lähtien jatkuvasti asettanut alan teollisuudelle uusia maailmanlaajuisia standardeja. Yrityksen kehitysalueet ulottuvat elektronisesti kontrolloiduista EC-puhaltimista ja puhallinsiipien aerodynaamisista parannuksista aina materiaaliresursseja säästävään valmistustapaan, uudistuvat tuotantomateriaalit mukaan lukien.

Tilikaudella 2019/2020 ebm-papst saavutti noin 2,2 miljardin euron myynnin. ebm-papstilla on tuotantoa maailmanlaajuisesti 28 tehtaalla (mm. Saksassa, Kiinassa, USA:ssa) ja myyntiorganisaatio 48 maassa. Yritys työllistää yli 14.500 henkilöä. Maailman johtavan puhallin- ja moottorivalmistajan tuotteita käytetään useilla teollisuudenaloilla, kuten ilmastointi, ilmanvaihto, jäähdytys- ja kylmäkalusteet, kodinkoneet, lämmitys, auto- ja ajotekniikka.

Tarjoamme laajan valikoiman puhaltimia ja tuulettimia lisävarusteineen mm. ilmastointiin, jäähdytykseen ja elektroniikkaan. Olemme edelläkävijä Greentech EC -tekniikan sovellusten kehittäjänä, ja vahvuuksiamme ovat erityisesti korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet sekä jatkuva tuotekehitys.

Uutiset

ebm-papst Neo

ebm-papst Neo - innovaatioita ja räätälöityjä ratkaisuja.
ebm-papst Neo

Jaksaa, jaksaa!

Kaikki hyvät asiat tulevat niille, jotka jaksavat odottaa. ebm-papstin tuotteiden osalta tämä ei ole pelkkä sanonta. Osoitamme sen käytännössä jatkuvilla puhaltimien kestävyystesteillä, joissa tuotteemme lyövät jatkuvasti ennätyksiä.
Jaksaa, jaksaa!

NiQ-moottorit

Nyt saatavana! Uuden sukupolven NiQ-energiansäästömoottori on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi.
NiQ-moottorit

Taloudelliset EC-puhaltimet maatilojen ilmanvaihtoon

Kasvavien kustannusten ja myyntihintojen laskun myötä maanviljelijät taistelevat kustannuspaineita vastaan. Tämän vuoksi on tärkeää löytää potentiaalisia säästöjä mm. ilmanvaihdon kustannuksista.
Taloudelliset EC-puhaltimet maatilojen ilmanvaihtoon

ebm-papst Oy mukana tukemassa lasten liikennekasvatusta

ebm-papst Oy haluaa olla mukana tukemassa alakoulun oppilaiden liikennekasvatusta. Siksi olemme mukana keräyksessä, jonka tuotoilla rahoitetaan Kouluinfon Liikennetyökirjojen hankintaa läheisen alakoulun oppilaille.
ebm-papst Oy mukana tukemassa lasten liikennekasvatusta

Muuntajien jäähdytyksestä on tehty helppoa

Kaupunkien jatkuvan laajentumisen myötä aikaisemmin syrjäisillä alueilla sijainneet muuntaja-asemat ovat yhtäkkiä keskellä asuinalueita. Tsekkiläinen muuntajavalmistaja ETD haluaa varmistaa, ettei muuntaja-asemien uusilla naapureilla tule ongelmia asemien äänen kanssa tekemällä muuntajien jäähdytyksen erityisen hiljaiseksi.
Muuntajien jäähdytyksestä on tehty helppoa

Hiljainen hengitysapu lääketieteellisessä käytössä

Uniapnea aiheuttaa nukkuessa esiintyviä hengityskatkoksia. Se saattaa aiheuttaa väsymystä ja tarkkaavaisuushäiriöitä valveillaoloaikana. Uusi, pienikokoinen keskipakopuhallin tukee hengittämistä tuottamalla hallitusti raikasta ilmaa keuhkoihin.
Hiljainen hengitysapu lääketieteellisessä käytössä

Uusi AxiEco Protect -puhallinsarja

Aksiaalipuhaltimien on täytettävä höyrystimien, lämpöpumppujen ja muiden ilmankäsittelylaitteiden suunnittelun korkeat vaatimukset. ebm-papst on kehittänyt uuden AxiEco Protect -aksiaalipuhaltimen näihin sovelluksiin.
Uusi AxiEco Protect -puhallinsarja

Kuumaa ilmaa nopeaan ruoanlaittoon

Rajat vähittäiskaupan ja gastronomian välillä ovat hämärtymässä. Nykyään huoltoasemat, supermarketit ja jopa vaatekaupat tarjoavat asiakkailleen lämpimiä välipaloja. Usein kuitenkin tiskillä on vähän tilaa, ja nälkäisillä asiakkailla on kiire. Kompaktit pikauunit ratkaisevat ongelman ebm-papstin EC-puhaltimien avulla.
Kuumaa ilmaa nopeaan ruoanlaittoon