Monipuolinen puhallintalo

ebm-papst on maailman johtava puhallinvalmistaja. Teknologiayritys on perustamisestaan lähtien jatkuvasti asettanut alan teollisuudelle uusia maailmanlaajuisia standardeja. Yrityksen kehitysalueet ulottuvat elektronisesti kontrolloiduista EC-puhaltimista ja puhallinsiipien aerodynaamisista parannuksista aina materiaaliresursseja säästävään valmistustapaan, uudistuvat tuotantomateriaalit mukaan lukien.

Tilikaudella 2020/2021 ebm-papst saavutti lähes 2,3 miljardin euron myynnin. ebm-papstilla on tuotantoa maailmanlaajuisesti 27 tehtaalla (mm. Saksassa, Kiinassa, USA:ssa) ja myyntiorganisaatio 49 maassa. Yritys työllistää noin 15.000 henkilöä. Maailman johtavan puhallin- ja moottorivalmistajan tuotteita käytetään useilla teollisuudenaloilla, kuten ilmastointi, ilmanvaihto, jäähdytys- ja kylmäkalusteet, kodinkoneet, lämmitys, auto- ja ajotekniikka.

Tarjoamme laajan valikoiman puhaltimia ja tuulettimia lisävarusteineen mm. ilmastointiin, jäähdytykseen ja elektroniikkaan. Olemme edelläkävijä Green Intelligence -tekniikan sovellusten kehittäjänä, ja vahvuuksiamme ovat erityisesti korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet sekä jatkuva tuotekehitys.

Uutiset

Kestävää kehitystä kellarista katolle

IT-asiantuntijayritys Bechtlen uusi hallintorakennus on älykäs: se ajattelee itse ja ohjaa itsenäisesti valaistusta ja ilmanvaihtoa. mag-lehdessämme mielenkiintoinen artikkeli kohteesta!
Kestävää kehitystä kellarista katolle

Flexibility that’s out of this world

Joustava ja tehokas AxiACi – kylmätekniikan, teollisuuden ilmanvaihdon ja tietoliikennesovellusten monipuolisiin vaatimuksiin. Tutustu!
Flexibility that’s out of this world

F-kaasuasetus – haaste hyväksytty!

Luonnollisia kylmäaineita käyttävät järjestelmät aiheuttavat tuulettimille lisähaasteita. ebm-papst on ottanut haasteen vastaan.
F-kaasuasetus – haaste hyväksytty!

Tiede, innovaatio ja teknologia hidastavat ilmastonmuutosta

Solar Foods on suomalaisyritys, joka on kehittänyt Solein-proteiinin, jota valmistetaan ilmasta. Solein-proteiinin valmistus hidastaa ilmastonmuutosta, sillä se on hiilinegatiivista. Tässä työssä ovat apuna myös ebm-papstin puhaltimet - engineering a better life!
Tiede, innovaatio ja teknologia hidastavat ilmastonmuutosta

ebm-papst United Youtubessa

United (säv&san Frank From) on musiikkivideo, joka on saanut innoituksensa kaikista yhtiömme edustamista hyvistä arvoista.
ebm-papst United Youtubessa

Engineering a better life

ebm-papstilla on käynnissä brändiuudistus. Uusi tunnuslauseemme on "Engineering a better life".
Engineering a better life

FanTalk! Oivalluksia laitetuulettimista

Osallistu maksuttomaan online-seminaarisarjaan ja ota selvää ebm-papstin uusista laitetuulettimista! Kolmiosainen seminaarisarja alkaa torstaina 15.4.
FanTalk! Oivalluksia laitetuulettimista