Monipuolinen puhallintalo

ebm-papst on maailman johtava puhallinvalmistaja. Teknologiayritys on perustamisestaan lähtien jatkuvasti asettanut alan teollisuudelle uusia maailmanlaajuisia standardeja. Yrityksen kehitysalueet ulottuvat elektronisesti kontrolloiduista EC-puhaltimista ja puhallinsiipien aerodynaamisista parannuksista aina materiaaliresursseja säästävään valmistustapaan, uudistuvat tuotantomateriaalit mukaan lukien.

Tilikaudella 2022/2023 ebm-papst saavutti ennätyksellisen 2,54 miljardin euron myynnin. ebm-papstilla on tuotantoa maailmanlaajuisesti 27 tehtaalla (mm. Saksassa, Kiinassa, USA:ssa) ja myyntiorganisaatio 49 maassa. Yritys työllistää 14940 henkilöä. Maailman johtavan puhallin- ja moottorivalmistajan tuotteita käytetään useilla teollisuudenaloilla, kuten ilmastointi, ilmanvaihto, jäähdytys- ja kylmäkalusteet, kodinkoneet, lämmitys, auto- ja ajotekniikka.

Tarjoamme laajan valikoiman puhaltimia ja tuulettimia lisävarusteineen mm. ilmastointiin, jäähdytykseen ja elektroniikkaan. Olemme edelläkävijä Green Intelligence -tekniikan sovellusten kehittäjänä, ja vahvuuksiamme ovat erityisesti korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet sekä jatkuva tuotekehitys.

Uutiset

Uusi AHU-esite ilmestynyt!

Esite on tuhti tietopaketti sisältäen kattavaa tietoa yrityksestämme, AHU-tuotteidemme laatustandardeista sekä mittausmenetelmistä, ja esittelee myös ratkaisumme teollisuudelle esimerkkien avulla RadiPac-, RadiCal- ja RadiFit-tuotteisiin.
Uusi AHU-esite ilmestynyt!

Täyttä voimaa: kompakti DC-tuuletin RVE45

RVE45 DC-keskipakotuuletin osoittaa mitä saadaan aikaan, kun luotettavuus ja korkea suorituskyky laitetaan pieneen tilaan. RVE45 on nyt optimoitu teollisten sovellutusten käyttöön.
Täyttä voimaa: kompakti DC-tuuletin RVE45

Helpoin tie parhaaseen tulokseen

ebm-papstin uusi, entistäkin parempi FanScout-puhallinvalintaohjelma on nyt kattavampi ja käytettävissä suoraan selaimella, ilman erillistä asentamista.
Helpoin tie parhaaseen tulokseen

Syksyn mag-lehti on ilmestynyt!

Asiakaslehtemme syksyn numero 2/23 on nyt ilmestynyt! Tuhti lukupaketti kattaa yli 40 sivua, paljon tietoa erilaisista sovelluksista!
Syksyn mag-lehti on ilmestynyt!

Engineering a better life

ebm-papst Group on maailman johtava puhaltimien ja moottoreiden valmistaja. Konsernimme uusi esittely video ohessa.
Engineering a better life

Vertikaalista viljelyä

Ihmiskunta on suurten haasteiden edessä: väestönkasvu, kaupungistuminen, ilmastonmuutos. Tärkeimpiä ratkaisuja ovat pysty- ja hyönteisviljely, ennen kaikkea nopean, ympärivuotisen sadon vuoksi sekä perinteistä maataloutta pienemmän veden- ja tilankulutuksen ansiosta.
Vertikaalista viljelyä

Kestävää kehitystä kellarista katolle

IT-asiantuntijayritys Bechtlen uusi hallintorakennus on älykäs: se ajattelee itse ja ohjaa itsenäisesti valaistusta ja ilmanvaihtoa. mag-lehdessämme mielenkiintoinen artikkeli kohteesta!
Kestävää kehitystä kellarista katolle

Flexibility that’s out of this world

Joustava ja tehokas AxiACi – kylmätekniikan, teollisuuden ilmanvaihdon ja tietoliikennesovellusten monipuolisiin vaatimuksiin. Tutustu!
Flexibility that’s out of this world

F-kaasuasetus – haaste hyväksytty!

Luonnollisia kylmäaineita käyttävät järjestelmät aiheuttavat tuulettimille lisähaasteita. ebm-papst on ottanut haasteen vastaan.
F-kaasuasetus – haaste hyväksytty!