Monipuolinen puhallintalo

ebm-papst on maailman johtava puhallinvalmistaja. Teknologiayritys on perustamisestaan lähtien jatkuvasti asettanut alan teollisuudelle uusia maailmanlaajuisia standardeja. Yrityksen kehitysalueet ulottuvat elektronisesti kontrolloiduista EC-puhaltimista ja puhallinsiipien aerodynaamisista parannuksista aina materiaaliresursseja säästävään valmistustapaan, uudistuvat tuotantomateriaalit mukaan lukien.

Tilikaudella 2019/2020 ebm-papst saavutti noin 2,2 miljardin euron myynnin. ebm-papstilla on tuotantoa maailmanlaajuisesti 28 tehtaalla (mm. Saksassa, Kiinassa, USA:ssa) ja myyntiorganisaatio 48 maassa. Yritys työllistää yli 14.500 henkilöä. Maailman johtavan puhallin- ja moottorivalmistajan tuotteita käytetään useilla teollisuudenaloilla, kuten ilmastointi, ilmanvaihto, jäähdytys- ja kylmäkalusteet, kodinkoneet, lämmitys, auto- ja ajotekniikka.

Tarjoamme laajan valikoiman puhaltimia ja tuulettimia lisävarusteineen mm. ilmastointiin, jäähdytykseen ja elektroniikkaan. Olemme edelläkävijä Greentech EC -tekniikan sovellusten kehittäjänä, ja vahvuuksiamme ovat erityisesti korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet sekä jatkuva tuotekehitys.

Uutiset

Muuntajien jäähdytyksestä on tehty helppoa

Kaupunkien jatkuvan laajentumisen myötä aikaisemmin syrjäisillä alueilla sijainneet muuntaja-asemat ovat yhtäkkiä keskellä asuinalueita. Tsekkiläinen muuntajavalmistaja ETD haluaa varmistaa, ettei muuntaja-asemien uusilla naapureilla tule ongelmia asemien äänen kanssa tekemällä muuntajien jäähdytyksen erityisen hiljaiseksi.
Muuntajien jäähdytyksestä on tehty helppoa

Hiljainen hengitysapu lääketieteellisessä käytössä

Uniapnea aiheuttaa nukkuessa esiintyviä hengityskatkoksia. Se saattaa aiheuttaa väsymystä ja tarkkaavaisuushäiriöitä valveillaoloaikana. Uusi, pienikokoinen keskipakopuhallin tukee hengittämistä tuottamalla hallitusti raikasta ilmaa keuhkoihin.
Hiljainen hengitysapu lääketieteellisessä käytössä

Uusi AxiEco Protect -puhallinsarja

Aksiaalipuhaltimien on täytettävä höyrystimien, lämpöpumppujen ja muiden ilmankäsittelylaitteiden suunnittelun korkeat vaatimukset. ebm-papst on kehittänyt uuden AxiEco Protect -aksiaalipuhaltimen näihin sovelluksiin.
Uusi AxiEco Protect -puhallinsarja

Kuumaa ilmaa nopeaan ruoanlaittoon

Rajat vähittäiskaupan ja gastronomian välillä ovat hämärtymässä. Nykyään huoltoasemat, supermarketit ja jopa vaatekaupat tarjoavat asiakkailleen lämpimiä välipaloja. Usein kuitenkin tiskillä on vähän tilaa, ja nälkäisillä asiakkailla on kiire. Kompaktit pikauunit ratkaisevat ongelman ebm-papstin EC-puhaltimien avulla.
Kuumaa ilmaa nopeaan ruoanlaittoon

Oikealla asennuksella voidaan ehkäistä resonanssiin liittyvät puhallinvauriot

Jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmissä ja muissa teollisissa sovelluksissa käytettävät puhaltimet käyvät läpi pitkät ja vaativat kestävyystestit. Joskus asennuksen jälkeisiä teknisiä ongelmia tai jopa puhaltimen toimintahäiriöitä voi kuitenkin esiintyä jo huomattavasti pienemmän käyttötuntimäärän jälkeen, kuin mitä puhaltimelle on ilmoitettu maksimaaliseksi eliniäksi. Ongelmia voidaan ehkäistä oikealla asennuksella.
Oikealla asennuksella voidaan ehkäistä resonanssiin liittyvät puhallinvauriot

On the road again!

Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt. Se sisältää mielenkiintoisia aiheita ympäri maailmaa, tutustu!
On the road again!

ISH-messut Frankfurtissa 11.-15.3.

ISH-messut Frankfurtissa on kansainvälinen kohtaamispaikka ympäristöystävällisen lämmittämisen ja ilmastointiteknologian alalla. Tänä vuonna messut pidetään maanantaista perjantaihin 11.-15.3. ebm-papst esittelee ilmastointi- ja lauhdutusteknologian viimeisimpiä ratkaisuja hallissa 08 osastolla F91.
ISH-messut Frankfurtissa 11.-15.3.

It's easy to save money!

ebm-papstin tekninen päällikkö Jukka Blåfield kertoo, kuinka päästään huomattaviin taloudellisiin säästöihin.
It's easy to save money!

Uudet AxiBlade-aksiaalipuhaltimet

Voiko yksittäinen puhallin kattaa kaikki sovellukset? Mistä saat aivan uusia vaihtoehtoja? ebm-papstin uudet AxiBlade-aksiaalipuhaltimet ovat uusi standardi kylmälaite- ja ilmastointiteollisuuteen.
Uudet AxiBlade-aksiaalipuhaltimet

Tuulta purjeisiin!

ebm-papst on mukana puhaltamassa hyvää tuulta Sailing Team Silénin purjeisiin. Lue, mitä 49er-luokan purjehtijat kertovat menneestä kaudestaan.
Tuulta purjeisiin!